Produktansvarig till Skruvat

Om företaget

Sen starten 2008 har Skruvat vuxit till att bli Nordens största e-handelsplats för nya bildelar på nätet. Vi samarbetar med ledande europeiska leverantörer och har bilreservdelar, biltillbehör, däck & fälg till alla ledande bilmärken. Skruvat och systerbolaget Bythjul är Nordens ledande e-handlare för det du behöver till din bil. Vi omsätter tillsammans 730 mkr per år och ägs av Mobivia som driver Europas största fristående verkstadskedjor.
Vi söker dig som brinner för att jobba med stora produktdatabaser och har en passion för bilar. Du kommer att ha huvudansvaret för Skruvats gedigna produktkatalog som består av över 500 000 SKU:er.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att kvalitetssäkra den produktdata som finns i databasen och se till att databasen kontinuerligt uppdateras med både ny information och med nya produkter. Det görs genom både eget operativt arbete och genom att kvalitetsgranska andras.

Din profil

Vi söker en person som:
• har några års erfarenhet av att jobba med stora produktdatabaser
• talar flytande svenska och engelska
• har mycket god kunskap i Excel
• har stort bilintresse
• är analytisk och noggrann
• är strukturerad och van att jobba med stora datamängder.

Du kommer att jobba nära kategoriansvarig och rapporterar till Business Manager för Skruvat. Tjänsten är tillsvidare och med start så snart som möjligt och du kommer vara placerad på vårt trevliga kontor i Alvik, Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare Jens Ström, tel. 08-409 144 46. Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Kontaktperson(er)

Jens Strom
08-409 144 46

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholms län

Publiceringsdatum

2019-05-24

Produktansvarig till Skruvat

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor