Master Technician till Frontbilar

Arbetsbeskrivning

Som Master Technician på Frontbilar kommer du i synnerhet arbeta med ett tekniskt och utmanande arbete. I tjänsten blir den drivande uppgiften att jobba med felsökning och diagnosticering, men du kommer också att stötta och utbilda övriga tekniker i deras dagliga arbete samt säkerställa kompetens som krävs för att garantera hög kvalitet och kundnöjdhet. I din tekniska roll ser vi gärna att du har mångårig teknisk erfarenhet och kompetens av flera olika fordonstillverkare för att hålla den kvalitet och service som Frontbilars starka varumärken utlovar.

Din Profil

Vi ser gärna att du har en längre fordonsteknisk bakgrund, där du har flerårig erfarenhet av diagnos och felsökning. Som person är du noggrann och har en hög arbetsmoral. Du värdesätter kvalitet och ett bra utfört arbete likaväl som du har en ödmjuk inställning och bra samarbetsförmåga. Ditt bilintresse och känsla för detaljer präglar dig som person och du strävar efter högt uppsatta mål. Vidare är du samtidigt en självklar lagspelare. Vi förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Krav på samtliga behörigheter inom VAG-gruppen för att kvalificera som Master Technician.

Om företaget

Välkommen till Frontbilar Göteborg – din auktoriserade Cupra, SEAT, och Citroen -återförsäljare som tar hand om dig och din bil.

Här finns Sveriges modernaste Peugeot- och SEAT-anläggning och på våning två, även kallad kundens våning, har vi en lounge med utsikt. Här kan du slappna av eller kanske få lite arbete utfört medan vi servar din bil. Hos oss finner du det mesta för din Peugeot och din SEAT, men också fina begagnade bilar och en kompetent verkstad med däckhotell.
Frontbilar bygger på serviceanda, teamkänsla och kompetens. Nu söker vi en erfaren Master Technician.

Kontaktuppgifter

Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor rörande tjänsten besvaras av rekryterare Rebecka Fihn, rebecka.fihn@autorekrytering alt 0706-226448.

Välkommen med din ansökan idag!

Kontaktperson(er)

Rebecka Fihn
0706226448

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Västra Götalands län

Publiceringsdatum

2021-04-27

Master Technician till Frontbilar

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor